Mani Lettenbichler, pregatit pentru sezonul SuperEnduro 2024

22 November 2023
Mani Lettenbichler, pregatit pentru sezonul SuperEnduro 2024

Riderul Red Bull KTM Factory Racing, Manuel Lettenbichler, este pregatit sa domine Campionatul Mondial FIM SuperEnduro 2024! Recent incoronat Campion Mondial de Hard Enduro 2023, Lettenbichler va face in curand tranzitul de la cursele outdoor la cele indoor, in timp ce se pregateste pentru primul eveniment din seria de sapte runde, care se va desfasura in Franta pe 25 noiembrie.

Lettenbichler este familiarizat cu indoor enduro-ul. Pilotul de 25 de ani a fost incoronat campion mondial la juniori in cursele SuperEnduro in 2016, dupa care a concurat inca doua sezoane la categoria Prestige. Mani a fost pregatit pentru sezonul 2022 alaturi de Red Bull KTM si a participat in runda de deschidere din Polonia unde a obtinut un rezultat excelent. Din pacate, riderul motocicletei KTM 350 EXC-F a fost fortat sa se retraga pentru restul sezonului din cauza unei interventii chirurgicale la genunchi. 

Lettenbichler a ratat, de asemenea, sezonul 2023 datorita angajamentului de a dezvolta noul model 2024 KTM 300 EXC, o decizie care a meritat, pentru ca Mani si-a propus sa domine Campionatul Mondial de Hard Enduro FIM din acest an in timp ce concureaza pe dirt bike-ul in 2 timpi. Modelele KTM Motorcycles special concepute pentru racing au dat dovada de-a lungul timpului de performanta incredibila, punand in valoare potentialul racer-ilor. 

Tanarul pilot german si-a indreptat deja atentia catre formatul intens de SuperEnduro. Prima runda debuteaza in Franta pe 25 noiembrie. Apoi, urmeaza runda a doua in Polonia pe 6 decembrie, inainte de rundele din Germania, Romania, Ungaria si Bulgaria la inceputul lui 2024. Seriile se incheie in UK cu a saptea runda finala pe 2 martie.


Manuel Lettenbichler este pregatit sa concureze in sezonul SuperEnduro 2024

Te-ar putea interesa si:

Pachetul de servicii KTM la 2024 ISDE

Dupa succesul din anii anteriori pe circuit, KTM extinde din nou Pachetul de Service ISDE pentru raceri. 2024 FIM International 6 DAYS Enduro (ISDE) va avea loc pe teritoriul de acasa al lui Josep Garcia, in orasul de nord-vest Silleda, Spania, intre...

Citeste mai mult