Gama 2024 KTM XC ofera propuneri solide pe segmentul cross country

25 April 2023
Gama 2024 KTM XC ofera propuneri solide pe segmentul cross country

Seria KTM XC si XC-F aduce pentru sezonul 2024 un lineup de motociclete READY TO RACE care ofera performanta de ultima ora pe scena Cross Country, venind cu o suspensie complet noua. Cu aproape o decada de experienta in campionate, KTM nu este strain de castigarea mai multor titluri in cursele cross-country. Pentru 2024, gama KTM XC si XC-F isi propune sa continue trendul cu modele de mare precizie construite sa aduca trofee. 

Gama 2024 KTM XC are un singur obiectiv: sa castige competitie dupa competitie 

KTM 450 XC-F domina in varful seriei in 4 timpi, avand alaturi modelele la fel de impresionante KTM 350 XC-F si KTM 250 XC-F. Gama in 2 timpi este compusa din modelele KTM 125 XC, KTM 250 XC si noul pretendent la open-class, KTM 300 XC.

Toate modelele 2024 XC si XC-F din familia KTM Motorcycles beneficiaza de injectie electronica si comutator de harta standard, in timp ce gama in 4 timpi XC-F primeste, in plus, controlul tractiunii, caracteristici Quickshifter si Launch Control. 

Cea mai importanta imbunatatire pentru gama 2024 KTM XC si XC-F vine sub forma suspensiei noi. Pe fata, furca noua WP XACT Closed Cartridge ofera caracteristici mai consistente de amortizare rapida, multumita unui nou concept cu piston cu supapa intermediara care optimizeaza debitul de ulei in cartus. Aceasta configuratie evita spumarea nedorita a uleiului, care poate duce la o schimbare nedorita a caracteristicilor de amortizare si la un comportament de amortizare mai putin consistent.

Inelele de protectie a furcii revizuite ofera, de asemenea, protectie sporita impotriva patrunderii murdariei pentru o fiabilitate imbunatatita. Noua furca WP XACT Closed Cartridge pastreaza diametrul 48 mm, iar lungimea totala este acum de 940 mm si cursa totala are acum lungimea de 300mm.

Pe spate, amortizorul WP XACT ofera caracteristici avansate de amortizare pentru tractiune de neintrecut si absorbtie a energiei. Se caracterizeaza printr-o lungime mai mica per ansamblu si greutate mai redusa in comparatie cu generatia anterioara, in timp ce cursa suspensiei de 300 mm ramane neschimbata. Riderii pot face modificari din mers fara unelte speciale. 

Gama de motociclete 2024 KTM cross-country inspira incredere riderilor de orice nivel. Cu caracteristici de manevrabilitate mult imbunatatite, ajustarea usoara a suspensiei si cu ultimele tehnologii in materie de dirt bike-uri, lineup-ul 2024 KTM XC si XC-F stabileste standardele cand vine vorba de racing competitiv cross-country. 

Modelele 2024 KTM XC si XC-F vor fi disponibile la dealerii autorizati KTM incepand din aprilie 2023. 

Te-ar putea interesa si:

2024 KTM 990 DUKE

KTM 990 DUKE tinteste direct segmentul de naked bike 1000cc si se remarca prin styling-ul extrem. Pentru a fi cel mai orientat spre performanta model naked, 990 DUKE bifeaza toate cerintele, exprimandu-si intentiile in mod clar. In afara motorizarii ...

Citeste mai mult