2024 KTM MOTOCROSS Lineup

24 April 2023
2024 KTM MOTOCROSS Lineup

Conceputa pentru a oferi performanta si control absolut pe circuit, gama 2024 KTM SX duce avansurile tehnice ale sezonului 2023 la urmatorul nivel, adaugand revizuiri la nivel de suspensii si un look fresh. Rezultatul: cele mai READY TO RACE modele motocross de pe piata. 

Motocicletele 2024 KTM SX si SX-F se aliniaza la linia de start cu o dorinta neimblanzita de a cuceri trofee mondiale. Suspensii optimizate, performanta fara egal si tehnologie de top. 

Performanta in 2 timpi greu de egalat oferita de modelele cross din gama de motociclete KTM

Gama 2024 KTM SX se adreseaza riderilor care cauta putere maxima si cea mai redusa greutate posibil si se caracterizeaza prin injectie electronica, harti de motor selectabile si pornire electrica. In plus, ofera mentenanta usoara si cele mai bune raporturi putere-greutate. 

Dominatia in 4 timpi 

Seria KTM SX-F este construita sa domine si se afirma prin dotari standard multiple precum Launch Control, Traction Control si Quickshifter. Foarte putine vehicule pot tine pasul cu asemenea avansuri tehnologice. 

Ca o recapitulare, gama 2023 KTM SX a debutat cu un sasiu complet reproiectat construit in jurul unui cadru hidroformat, taiat cu laserul si sudat de roboti, alaturi de un subcadru din doua piese din aluminiu consolidat cu poliamida si un brat oscilant turnat din aluminiu. Construit la parametri specific calculati de flexiune longitudinala si torsionala, cadrul ofera un feedback exceptional pentru rider, absorbtia energiei si stabilitate in linie la viteze ridicate. 

Pentru 2024, gamele KTM SX si SX-F pastreaza aceste caracteristici, la care se adauga setari noi pentru suspensii ce sunt axate pe imbunatatirea confortului si echilibrului motocicletei. Aceste optimizari sunt notabile in mod considerabil cand vine vorba de agilitatea la viraje. 

Pe spate, amortizorul spate WP XACT ofera caracteristici de amortizare avansate pentru tractiune fara egal si absorbtie a energiei, in timp ce pe fata, furca fata 48 mm WP XACT ofera o rezistenta imbunatatita la fund si amortizare si permite furcii sa ramana mai joasa si mai inclinata la acceleratia initiala dupa o aterizare grea.

Din punct de vedere ergonomic, modelele 2024 KTM SX si SX-F retin cel mai bun triunghi cu riderul, rezultand intr-un contact exceptional la genunchi, in special cand se sta in scarite. Acest lucru, impreuna cu suprafetele de contact ale caroseriei si un profil de sa plat, imbunatateste manevrabilitatea per ansamblu, agilitatea si increderea. 

La exterior, un set grafic complet nou sta in centrul atentiei. La fel ca in anul precedent, grafica este inspirata de modelele de la inceputul anilor 1990. Designerii lui 2024 CTG au utilizat violetul ca sa faca trimitere la semnatura KTM care avea violetul ca nuanta dominanta. In orice caz, tonurile de alb si oranj se regasesc foarte mult in look-ul motocicletelor motocross 2024 si sunt aplicate utilizand tehnologia dovedita in matrita. 

Gamele 2024 KTM SX si SX-F continua asaltul in competitiile motocross, inarmate cu trofeul din Campionatul 2022 MX2, cu o suspensie de ultima ora, performanta inegalabila si tehnologie de varf usor de accesat de piloti de toate varstele si nivelele de riding. 

Te-ar putea interesa si:

KTM 390 DUKE: un street bike neintrecut in categoria sa

KTM 390 DUKE este o motocicleta naked usoara si suficient de puternica, care detine avansuri tehnice de ultima ora si permite o plimbare antrenanta prin oras sau pe rute extraurbane. Motorul din dotare livreaza nu doar acceleratie si cuplu incredibi...

Citeste mai mult