KTM 390 DUKE: un street bike neintrecut in categoria sa

30 March 2023
KTM 390 DUKE: un street bike neintrecut in categoria sa

KTM 390 DUKE este o motocicleta naked usoara si suficient de puternica, care detine avansuri tehnice de ultima ora si permite o plimbare antrenanta prin oras sau pe rute extraurbane. Motorul din dotare livreaza nu doar acceleratie si cuplu incredibile, ci se caracterizeaza si printr-un consum extrem de redus, lucru deosebit de important pentru cei care strabat zilnic strazile urbane. Motorul compact si usor poate dezvolta pana la 44 cai putere. Acest model din familia KTM Motorcycles reprezinta o optiune inspirata pentru riderii A2. In premiera in clasa sa, KTM 390 DUKE detine display TFT multicolor inovator. Display-ul isi adapteaza automat culoarea in functie de conditiile de lumina.

KTM 390 DUKE este un bun exemplu de motocicleta care ii poate convinge pe riderii novici sa se avante in lumea motociclismului cu incredere. Acest naked bike maximizeaza placerea pilotarii si valoarea pentru utilizator, luand laurii atunci cand manevrabilitatea devine un criteriu critic.

La nivel de suspensii, KTM 390 DUKE vine standard cu furci WP inversate, de inalta performanta si care nu doar depasesc asteptarile, ci sunt si usor de intretinut. Perfecte pentru orice aspect al ridingului, atat pentru cruising relaxat, cat si pentru orice fel de circuite. Rotile racing de 17 inci ofera aderenta atat pe asfalt uscat, cat si umed, oferind, totodata durabilitate suprema.

Ergonomie si confort. Ghidonul permite riderului o pozitie controlata, dar agresiva. Ambreiajul si manetele de frana sunt complet ajustabile, ceea ce favorizeaza stiluri de pilotare individuale. Saua din doua parti a fost gandita pentru ergonomie sport de prima clasa, cu suport ideal pentru rider si pasager. Inaltimea seii de 820 mm le permite pilotilor lui KTM 390 DUKE sa dispuna de o pozitie super sigura, fiind indeajuns de inalta pentru a asigura distractie la viraje.

Moduri diferite pentru sistemele de asistenta integrate pot fi selectate utilizand comutatorul iluminat de pe meniul din partea stanga a ghidonului. Este foarte simplu si intuitiv sa selectezi setarea dorita.
Farul frontal LED cu stil agresiv este o caracteristica cheie a designului acestei motociclete si face referire la fratele mai mare, KTM 1290 SUPER DUKE R. Foarte practic, are rolul de a facilita o vizibilitate incredibila la pilotarea in conditii de lumina slaba sau intuneric. Lumina de parcare, formata din 20 Led-uri, va asigura ca motocicleta este vizibila celorlalti participanti in trafic.

Softaware si electronica. ABS-ul de la Bosch vine standard pentru KTM 390 DUKE, creand un avantaj pentru a obtine un plus de control si siguranta. Riderii dornici de senzatii pe doua roti vor aprecia modul Supermoto avansat, ce poate fi activat printr-o simpla apasare de buton. La activarea acestuia, sistemul va controla doar frana fata.

Te-ar putea interesa si:

Supermoto-ul KTM 450 SMR primeste optimizari pentru 2024! 

Echipat deja pentru a impresiona pe strada sau pe circuit, modelul 450 SMR ne surprinde in mod placut oferind cea mai recenta iteratie a perfectiunii pure Supermoto. Motocicleta KTM 450 SMR are in dotare cadrul special construit pentru rigiditate lo...

Citeste mai mult