2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR, numar limitat de unitati 

3 May 2023
2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR, numar limitat de unitati 

KTM 1290 SUPER DUKE RR a inregistrat un succes colosal in 2021, iar pentru 2023, 500 unitati ale modelului vor intra in productie, promitand acelasi nivel de ferocitate, dar cu un look mai agresiv si intunecat. 

KTM 1290 SUPER DUKE RR este o motocicleta Hyper Naked de top, alimentata de un motor 1301 cc capabil sa dezvolte 180 cai putere. Are o greutate de 180 kg si ofera un raport putere-greutate fenomenal de 1:1. Noul model KTM Motorcycles exprima intentii amenintatoare de la prima vedere, datorita caroseriei negre si carbon mat ce contrasteaza cu grafica alba si accente indraznete pe portocaliu. Aspectul deosebit este subliniat de o colectie de componente unice, specifice lui RR, care adauga mai multe agresivitate si atitudine. 

2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR - editie limitata, furie dezlantuita

Spre deosebire de modelul standard KTM 1290 SUPER DUKE R EVO, 1290 SUPER DUKE este cu 11 kg mai usor. Livreaza un pachet Hyper Naked de ultima ora, teroarea pe circuit instaurandu-se datorita suspensiei, prin colectia celor mai fine componente WP: furca fata complet ajustabila WP APEX PRO 7548 special construita pentru RR si amortizor spate WP APEX PRO 7746. 

Pentru cadru si subcadru s-a folosit extensiv fibra de carbon, rezultatul fiind o sa dintr-o singura bucata. Stopurile LED vin integrate in semnalizatoarele LED, la fel ca lumina de frana adaptiva. 
Caracterul exclusiv este conferit de o cutie personalizata din fibra de carbon care contine cheile noii Bestii. Ca extra optiune, este disponibil sistemul de evacuare Akrapovic EVO line. 

Caracteristici cheie ale lui 2023 KTM 1290 SUPER DUKE RR

  • raport putere-greutate 1:1
  • suspensii WP APEX PRO 
  • evacuare Akrapovic Slip-on
  • caroserie exclusiv din fibra de carbon
  • baterie usoara litiu-ion
  • roti forjate ultra-usoare
  • subcadru din fibra de carbon cu o sa
  • editie limitata de 500 unitati 
  • cutie pentru proprietar personalizata, din carbon, continand cheile motocicletei
  • clema tripla Factory. 

Impresionant nu doar cand vine vorba de hardware, KTM 1290 SUPER DUKE RR este inzestrat cu cel mai complet pachet electronic dezvoltat pentru circuit din intreaga gama KTM Motorcycles - ca standard. In plus, ofera modurile avansate TRACK si PERFORMANCE. Riderii pot maximiza experienta de pilotare optand pentru paleta larga de parti KTM PowerParts si beneficiaza de o colectie dedicata KTM PowerWear. Aceasta include un costum de racing din piele (custom). 

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 990 RC R

Compania din Austria este orientata dintotdeauna spre inovatie, experiente extreme si emotia racing-ului. KTM adopta cu incredere motto-ul READY TO RACE si a acumulat pana in prezent 341 Campionate Mondiale FIM incepand cu sfarsitul anilor 1970 (la a...

Citeste mai mult