MX

MOSTENIREA VINE CA STANDARD

MOSTENIREA VINE CA STANDARD

4 TIMPI

Gama castigatoare in campionate, KTM SX-F, reprezinta de multi ani o forta dominanta in Campionatul Mondial FIM Motocross, Seria AMA Supercross si Campionatul National de Motocross AMA Pro. Profitand de recentul succes al starurilor Red Bull KTM Factory Racing, inginerii KTM au avut obiective clare cand au proiectat lineup-ul updatat 2022 SX - sa creeze cele mai usoare, manevrabile, puternice si avansate tehnic modele Motocross care au iesit de pe usa uzinei din Mattighofen, Austria.

2 stroke

ECHILIBRU SI PUTERE DISTINCTE

ECHILIBRU SI PUTERE DISTINCTE

2 TIMPI

Raspunsul instantaneu la acceleratie si cel mai bun raport putere-greutate de pe segmentul Motocross este de multi ani „cartea” preferata a fanilor motoarelor in 2 timpi. Pentru sezonul 2022, KTM ofera din nou trei optiuni diferite de motoare in 2 timpi. Fara a mentiona succesul aproape inegalabil al KTM pe scena internationala, cu sapte din 12 pozitii in top in Campionatul European EMX125 2020 apartinand lui KTM 125 SX. Tinerele talente merita ce este mai bun atunci cand vine vorba despre a-si trasa cariera. Din acest motiv, seria KTM Sportminicycle se bucura de aceeasi atentie prioritara la nivel de dezvoltare ca gama full-size SX. Modelele KTM 85 SX, KTM 65 SX si KTM 50 SX beneficiaza de avansuri tehnice inalte, la fel ca modelele de cilindree mare, astfel incat gama 2022 KTM Sportminicycles a castigat statutul de lider in clasa pe segmentul de motocross pentru juniori.

4 stroke

ORIENTAT CATRE RACING

KTM POWERWEAR

La fel cum echipamentele echipei Replica le permit pilotilor in portocaliu sa arate exact ca riderii si personalul KTM Factory, colectia KTM PowerWear nu este doar despre echipamentele in sine. Fanii isi pot alinia look-ul cu noua lor motocicleta KTM SX atunci cand urca in sa prin intermediul mai multor echipamente functionale si de protectie. Line-up-ul KTM PowerWear este rezultatul asocierii cu specialisti renumiti in domeniu, precum Alpinestars, Airoh, Shoei, Scott, Leatt si altii.

VEZI ECHIPAMENTE
ORIENTAT CATRE RACING
BOOST YOUR RIDE

BOOST YOUR RIDE

KTM POWERPARTS

La KTM, traim provocarea de a oferi echipamente si componente de top. Stim, de asemenea, ca exista momente in care pilotii si riderii de curse vor solicita ceva „extra” sau vor dori sa isi personalizeze motocicleta KTM SX. Iar aici devine de neratat gama generoasa de optiuni din catalogul KTM PowerParts.

VEZI TOATE PARTILE