ENDURO

Reafirma-ti
Reafirma-ti
Determinarea
Determinarea

RIDICA NIVELUL

Daca talentul este cheia pentru a domina cele mai dure terenuri, gama KTM EXC 2022 este raspunsul pentru cea mai dinamica combinatie de ergonomie conceputa pentru racing si tehnologie inalta. Performanta de top in clasa caracterizeaza toate modelele gamei, in timp ce manevrabilitatea de precizie si ajustabilitatea impresionanta sunt criterii bifate pe lista tuturor, atat a amatorilor de plimbari in weekend, cat si a celor mai inversunati rideri care iau parte la competitii si intreceri de profil.

INGINERIE EXTREMA 2-TIMPI

INGINERIE EXTREMA 2-TIMPI

UN NOU INTELES PENTRU ALL-TERRAIN

Gama 2022 KTM EXC include trei modele in 2-timpi, toate fiind READY TO RACE. De la agilul KTM 150 EXC TPI pana la modelul de greutate usoara KTM 250 EXC TPI si KTM 300 EXC TPI, aceste dirt bike-uri concepute pentru pilotare extrema insumeaza progresul si dezvoltarea acumulate de-a lungul anilor de competitie la nivel de top.

2 stroke

PERFORMANTA BRUTA, DE NEATINS

PERFORMANTA BRUTA, DE NEATINS

DOMINATIA 4-TIMPI

KTM nu este strain de „armele” enduro in 4 timpi care detin tehnologie la rang de arta. Construit sa furnizeze putere usor de gestionat de-a lungul intregii game de turatii, pastrand nivele ridicate de fiabilitate si accesibilitate, lineup-ul 2022 KTM EXC-F este pregatit sa infrunte orice obstacole pe traseu.

4 stroke

KTM POWERPARTS

INTENSITATE MARITA

Utilizand materiale ce provin din lumea curselor offroad, cum ar fi fibra de carbon, titan si procese de anodizare de inalta rezistenta, fiecare componenta de pe lista KTM PowerParts a fost gandita pentru pilotare in cele mai dure conditii.

KTM POWERPARTS
KTM POWERWEAR

KTM POWERWEAR

FACUT PENTRU EXTREME

KTM PowerWear este conceput pentru a permite cele mai inalte nivele de performanta in timp ce ofera protectie optima pentru cei pasionati de pilotare in off road sau de racing.